Tehy valmistautuu neuvottelukierrokseen – tule jäseniltaan kuuntelemaan miten KOKKOLASSA 4.3.2020

20.1.2020

Tehyn neuvottelukierros käynnistyy tammikuussa. Neuvottelut ovat tällä kertaa poikkeuksellisen vaikeat. Nyt on aika laittaa rivit suoriksi, sillä jokaista tehyläistä tarvitaan. Tule jäseniltaan kuulemaan ja keskustelemaan Tehyn tavoitteista.

Ilman palkankorotuksia pako hoitoalalta kiiihtyy. Tehy ja SuPer tavoittelevat hoitoalalle kymmenen vuoden palkkaohjelmaa, joka nostaa naisvaltaisten alojen palkkoja joka vuosi 1,8 prosenttiyksikköä miesvaltaisia aloja enemmän.

Kunta-alan hoito- ja kuntoutushenkilöstön kattava sote-sopimus on edelleen yksi kärkitavoite, koska siitä ei ole saatu sopua neuvottelukumppaneiden kanssa. Tehy ja SuPer hakevat omaa työehtosopimusta kaikille alalla työskenteleville, eivät vain omille jäsenilleen.

Sosiaali- ja terveysalan palkkaus ja työolot on saatava kuntoon, jotta nykyinen henkilöstö pysyy alalla ja Suomessa riittää ammattitaitosta henkilökuntaa.

 

Ilmoittaudu mukaan

 

Tehyn puheenjohtaja ei neuvottelukiireiden vuoksi pääse mukaan kuin osaan jäsenilloista, mutta paikalla on aina Tehyn asiantuntijoita. Tilaisuudet täyttyvät yleensä nopeasti, joten varaa paikkasi pian. Kiitos, kun olet mukana!